Boabikers

Over
De specialisten van BOABikers

BOABikers is een onderdeel van Bureau Control. Wij voegden dit onderdeel toe aan ons scala van trainingen en opleidingen, welke zich kenmerken door principes. Principes die wij uit eigen ervaring, aangevuld met studie en training, ontwikkelden. Principes, welke eenvoudig doch zeer doeltreffend zijn. Zo hebben wij ook de ervaring met de mountainbike als hulpmiddel. Wij volgden aanvankelijk opleidingen en trainingen om ons op deze wijze te bekwamen in bikevaardigheden voor politieambtenaren en andere hulpverleners.

Een brede basis met o.a. opleidingen in de Verenigde Staten maakten ons all round bikedocenten. Een eenvoudig vervoermiddel met ongekende voordelen, welke je bij juist gebruik, en ondanks obstakels, in staat stelt snel en veilig te verplaatsen. Vanuit eigen ervaringen begrijpen wij de noodzaak van een veilige publieke taak. Vele politiebikers zijn door ons de afgelopen jaren opgeleid. Het succes van BOABikers en Bureau Control bood ook de mogelijkheid om andere publieke dienst- en hulpverleners kennis te laten maken met de mountainbike.

Fietsen zit in onze genen, het is onze sport, dat maakt dat wij bij het opleiden van anderen oog hebben voor de kleinste details en de deelnemer op de bike helpen tot grote hoogte te stijgen. Wij weten wat je met een bike kan en hebben de voordelen ervaren. Zo ook de diverse deelnemers aan onze opleidingen, zowel bij de politie als daarbuiten. Wij helpen graag een professioneel biketeam op te zetten.


Lex van den Muijsenberg
Eigenaar